• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over Strijkvrij

Strijkvrij – wie zijn wij?

 

Vanuit 20 jaar ervaring in het leveren en produceren van honderdduizenden kledingstukken aan verschillende bedrijven en particulieren, is deze kennis en ervaring gebundeld in de webshop Strijkvrij.nl

Met een specialisatie in overhemden voor met name B2B, werd het idee geboren om deze merken en kwaliteiten ook aan de consument aan te kunnen bieden.

Wat leveren we?

Kleding welke aan bedrijven geleverd wordt, moet aan de aller strengste eisen voldoen. Men koopt vaak jaren achter elkaar dezelfde kleding voor de dezelfde personen. Hierdoor wordt er jaar in jaar uit dezelfde hoge kwaliteit en pasvorm verwacht. Door samen te werken met de beste producenten, welke zorgen voor de beste stofkwaliteiten, werkomstandigheden en lonen voor de medewerkers, komen we tot de mooiste en eerlijkste producten.

Mooie stoffen, zoals 100% Egyptisch, strijkvrij katoen, liggen aan de basis van de verschillende overhemden. Zeer goede “evergreens” vind je onder de Green Bow, hier kun je er meerdere van in je kast hebben hangen, want die zijn altijd goed. Vanuit deze basis hebben wij al meer dan 200.000 overhemden verkocht, grote kans dus dat het merk je bekend voorkomt, of iemand uit je omgeving dit draagt.

De Red Bow en Purple zijn net wat specialer, gebaseerd op de Green Bow in kwaliteit, maar met een contrastje of printje, waarmee je zowel zakelijk als casual voor de dag kunt komen.

De Black Bow is het meest complete overhemd wat er momenteel bestaat, niet alleen in kwaliteit, maar ook in functionaliteit. Je kan er rode wijn overheen gooien en dat loopt er zo weer vanaf, het katoen is gemaakt van never-iron katoen en hoeft helemaal niet meer gestreken te worden.

Naast de overhemden hebben we ook diverse andere producten toegevoegd die het gemak van Strijkvrij.nl vertegenwoordigen. Een geweldige trackpants van Mr. & Mrs. Punto (hoeft ook niet gestreken te worden), hele mooie unieke jeans van Atelier Noterman, de beste ondershirts van Olymp, zeer luxe accessoires van James Harvest en een stel geweldige (winter)jassen van J. Harvest & Frost en James Harvest. Stuk voor stuk artikelen die bovengemiddeld zijn en nooit teleur zullen stellen.

Stock & logistiek

Om aan de grote vraag te kunnen voldoen, hebben we een volledig automatisch packing-system, via dit autostore systeem, wordt uw bestelling binnen 21 seconden ingepakt. De robot karren rijden de hele dag in de rondte en zorgen dat uw order langzaam naar de oppervlakte komt en zo vaak dezelfde dag nog verzonden kan worden. Het systeem werkt zelfs zo intelligent dat bepaalde modellen welke in de zomer minder hard lopen dan in de winter (of andersom) door het systeem zelf naar boven gehaald worden, ter voorbereiding op de bestellingen die komen, om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken.

 

Strijkvrij.nl is gevuld met échte topproducten, wanneer artikelen niet aan onze hoge eisen voldoen, bieden we ze niet aan. Alles wat je vindt op onze site is top en is ook uitvoerig getest door onszelf en door honderden of duizenden medewerkers van bedrijven waar we al aan hebben geleverd.

De kracht hiervan is dan ook dat de pasvormen steeds hetzelfde zijn, altijd. We kunnen het ons niet veroorloven om aan onze klant de ene keer een XL en de andere keer een L te leveren. De kracht van onze collectie is dat deze steeds door dezelfde producenten in elkaar gezet worden, waardoor dit steeds opnieuw hetzelfde is. Zo weet je altijd welke maat je nodig hebt en zorgt dit voor minder handelingen en retouren!

De mensen

Wij zijn wij zelf? 3 ondernemers met meer dan 50 jaar individuele ervaring in textiel en ruim 10 jaar ervaring in de samenwerking met elkaar.

Drie totaal verschillende personen, maar daar komen de beste ideeën uit. Zo stuwen we elkaar en onze bedrijven naar een steeds hoger niveau en op basis hiervan zijn we Strijkvrij.nl gestart.

Inmiddels hebben we flink wat enthousiaste mensen om ons heen verzameld en zo mag iedereen meedenken om Strijkvrij.nl een zo fijn mogelijk platform te laten zijn.

 

 

We bulken van enthousiasme om de fijne overhemden en andere items aan jou te mogen leveren, je zult er echt geen spijt van hebben. Sterker nog, we weten zeker dat je weer terugkomt!