• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

J. Harvest & Frost

Merken
Kleur
Pasvorm
Waterafstotend
Collectie

J. Harvest & Frost overhemden, blouses, truien en tassen zijn online bij ons per stuk te bestellen. 
Altijd gratis verzending & gratis te retourneren. 

J. Harvest & Frost collectie

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het merk J. Harvest & Frost. De kleding collectie van Strijkvrij bestaat uit J. Harvest & Frost overhemden voor heren en dames blouses. Ook verkopen wij accessoires en tassen van J. Harvest & Frost.

Corporate shirtmaker nu ook voor de consument

Van origine is J. Harvest & Frost een corporate wear. Dit geeft als voordeel dat de pasvorm van de overhemden áltijd hetzelfde is. Als corporate merk is het namelijk niet veroorloofbaar om afwijkende pasvormen te leveren. De overhemden en blouses hebben extra stevig afgewerkte naden en zijn gemaakt van 100% Egyptisch katoen. Sinds kort zijn de bedrijfsoverhemden van J. Harvest & Frost ook online per stuk te bestellen op onze webshop. Zodat iedere consument kan genieten van de corporate wear overhemden.

Egyptisch katoen

Alle J. Harvest & Frost overhemden en blouses zijn uiteraard strijkvrij, het Egyptisch katoen dat gebruikt is bij de productie van de overhemden kreukt namelijk niet. De niet-kreukende vezels geven in hemden zorgen altijd voor een verzorgde uitstraling. In tegenstelling tot strijkvrije overhemden van ander katoen, deze worden vaak behandeld en zorgen voor minder comfort tijdens het dragen dan het Egyptisch katoen van J. Harvest & Frost. Het Egyptisch katoen wordt gebruikt voor iedere lijn van J. Harvest & Frost.

J. Harvest & Frost overhemdlijnen

  • Green Bow: de klassieke lijn van J. Harvest & Frost. Dit zijn de meest tijdloze overhemden en blouses die Strijvkrij.nl verkoopt. Ideaal onder een pak en raken nooit uit de mode. Alle Green Bow overhemden en blouses hebben één kleur. En natuurlijk 100% Egyptisch Katoen.
  • Red Bow: klassieke overhemden en blouses met een twist. De hemden hebben accenten die afwijken van de Green Bow collectie. Accenten in de kraag, stiksels en knopen geven deze hemden allemaal een andere uitstraling.
  • Purple Bow: deze lijn speelt in op de hedendaagse modetrends. De overhemden en blouses uit deze lijn zijn daarom korter in de collectie en steeds vernieuwd. Naast de standaardkleuren worden er ook roze, groene of paarse overhemden geproduceerd voor deze lijn. Deze lijn bevat dé trends van dit najaar.
  • Black Bow: deze lijn gaat terug naar de basis die we kennen van de Green Bow, effen kleuren zonder contrast. Het perfectie businessoverhemd dus, goed te dragen onder een pak of een casual gelegenheid. Echter heeft de Black Bow iets wat de Green Bow niet heeft, het is de topcollectie van J. Harvest & Frost. De overhemden uit deze lijn hebben namelijk een nano-finish. Deze finish zorgt ervoor dat het hemd altijd super glad eruitziet en ook water- en vuilafstotend werkt. Ideaal om zakelijk te dragen maar dus ook voor een avond uit.
 

Pasvormen

Harvest & Frost kent voor heren twee pasvormen, slim- en regular fit. Voor heren met een slank- tot normaal postuur is vaak slim fit de mooiste pasvorm. Bij een breder postuur is de regular fit de juiste keuze. Met het gegeven dat J. Harvast & Frost van origine een corporate wear is gaat Strijkvrij ervan uit dat nagenoeg iedereen zijn maat te vinden is bij J. Harvest & Frost.

Hetzelfde gaat voor dames, de matenrange van de blouses van J. Harvest & Frost is namelijk erg breed. Voor praktisch iedere dame is er dus een maat die bij haar past. De blouses van J. Harvest & Frost worden allemaal geproduceerd op dezelfde manier en ook hier geldt dus dat de pasvorm altijd hetzelfde is.

Kleuren

Wij verkopen de J. Harvest & Frost in veel verschillende kleuren. Dit maakt het voor jou mogelijk om bij elke soort broek, schoenen of gelegenheid een andere kleur overhemd te dragen. De pasvorm is immers altijd hetzelfde. Wij hebben de overhemden al netjes voor jou op kleur gesorteerd. Vind hier alle witte overhemden, zwarte overhemden en blauwe overhemden voor heren.