Zo neem je jouw overhemd makkelijk mee op reis!

Zo neem je jouw overhemd makkelijk mee op reis!

Zorg ervoor dat je ook op reis kan genieten van je strijkvrije overhemden! Door deze simpele stappen te volgen zie je er ook op vakantie uit om door een ringetje te halen.

Zo zorg je ervoor dat hemden netjes uit je koffer komen

Tip 1: Pak je overhemden netjes in

Houd er bij het inpakken van je koffer rekening mee dat het overhemd niet te veel geplet wordt. Dit kan je doen door boven en onder het hemd andere zachte spullen te plaatsen. Zo wordt het overhemd minder geplet. Vermijd dus boeken of schoenen op of onder je overhemd. 

 

Tip 2: Bouw de kraag in

Om de kraag van het overhemd zo netjes mogelijk te houden tijdens de reis kan je deze het beste een beetje inbouwen. Dit kan met een paar sokken, ondergoed of andere kleinere kledingstukken. 

 

Tip 3: Voorkom verschuivingen 

Zorg ervoor dat je kleding zo min mogelijk kan schuiven in je koffer. Wanneer je het overhemd netjes opvouwt voordat je 'm inpakt komen er zo min mogelijk kreukels in. Als alles gaat schuiven tijdens de reis is dit opvouwen praktisch voor niks geweest.  

 

Tip 4: Hang je overhemden direct op bij aankomst

Probeer niet vanuit je koffer te leven tijdens de vakantie. Wanneer er niet genoeg hangers zijn vraag deze dan aan de housekeeping. Het ophangen van je overhemden zorgt er namelijk voor dat ze netjes en kreukvrij blijven.

 

Toch niet gelukt om je overhemden kreukvrij tijdens het reizen?

Wanneer het toch niet helemaal goed is gegaan tijden de reis, hang het overhemd dan even op in de badkamer. Door het douchen ontstaat er stoom en dat zorgt ervoor dat het overhemd makkelijker uit kan hangen. 

Geen tijd of zin om al onder de douche te springen? Sprankel dan wat water op de plek waar de kreuk zit en hang het hemd netjes op. Wanneer het overhemd droog is zal je zien dat de kreukel verdwenen is. 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.