• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

James Harvest

Laptoptas
€244,95
Toilettas
€99,99

De artikelen van James Harvest voor zowel dames als heren zijn online bij ons per stuk te bestellen. 
Altijd gratis verzending & gratis te retourneren. 

 

James Harvest Sportswear

Het merk James Harvest wordt vaak aangeduid als James Harvest Sportswear. Dit komt op dat de kleding van het merk James Harvest gebaseerd is op American College en baseball. De persoon James Harvest was namelijk een fanatiek honkballer uit Amerika. James werd een ster in Amerika, werd 5 keer topscoorder van de hoogste league, werd 3 keer verkozen tot "Meest waardevolle speler" en won twee keer de "Truman Memorial Trophy" voor de meeste homeruns in één wedstrijd. 

 

Kwaliteit, stijl en functionaliteit

De huidige ontwerpers van de kleding van James Harvest volgen de laatste kleding trends bij het ontwerpen van de kleding. Tegelijkerijd houden zij ook rekening met de behoefte aan functionaliteit en eisen altijd het gebruik van de hoogste kwaliteit stoffen en armaturen.

 

Sportswear Collectie

De kleding collectie bestaat uit tijdloze ontwerpen, die de hedendaagse modetrends volgen. Voor mannen bieden wij de nieuwste jassen van James Harvest aan, ook verkopen wij de pullovers en vesten. De collectie van James Harvest bestaat niet alleen uit mannenkleding. Er is ook een vrouwenlijn. Deze bestaat ook uit jassen en pullovers van hoogwaardige kwaliteit.