• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dames Trackpants

De Mr. & Mrs. Punto track pants zit stevig op het lijf en behoudt zijn stretch. De Punto di Roma stof ademt en pult, maar kreukt niet. Hieronder vind je de track pants lijnen Lux en Kenzi in de kleuren navy en zwart. De trackpants kunnen worden gebruikt v
Geen producten gevonden...

Trackpants broeken voor dames

De trackpants zijn gemaakt van Punta di Roma. Dir is een stof die ademt en pult, maar niet kreukt. De broeken zijn zowel geschikt voor heren als dames. Trackpants zijn bij heel veel gelegenheden te dragen. Creëer een business/casual look door de trackpants te combineren met een mooie pump. Ook thuis op de bank of in het bos of in het vliegtuig komt de trackpants van pas. Creëer een comfortabele outfit met een dikke trui en de trackpants.

 

Travelpants Dames

Onze Trackpants worden in de volksmond ook nog wel eens Travelpants genoemd door het hoge draagcomfort. De Travelplants (of reisbroeken) zorgen er bijvoorbeeld voor dat je je comfortabel voelt in het vliegtuig en je er gelijk modieus bij loopt wanneer je landt. Omdat onze travelpants erg licht zijn en weinig ruimte in beslag nemen, is het ook de ideale broek om mee te nemen in je handbagage. Kenmerken van de perfecte travelpants zijn de rekbare, sneldrogende stof en het feit dat ze niet snel slijten. Zwarte travelpants kunnen gecombineerd worden met bijna elke kleur shirt of polo. Vandaar dat onze travelpants in de kleur zwart komen.