• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Heren trackpants

Trackpants gemaakt van Punta di Roma, de stof ademt en pult, maar niet kreukt. De broeken zijn zowel geschikt voor heren als dames. Veel mannen gebruiken de trackpants als travelpants, ze zitten namelijk heerlijk.
Geen producten gevonden...

 

Trackpants broeken voor heren

De trackpants zijn gemaakt van Punta di Roma. Dit is een stof die ademt en pult, maar niet kreukt. De broeken zijn zowel geschikt voor heren als dames. Trackpants zijn bij verscheidene gelegenheden te dragen, creëer een business/casual look met een nette gymp. Ook thuis op de bank, in het bos of in het vliegtuig komt de trackpants van pas. Een super comfortabele outfit creëer je bijvoorbeeld door de trackpants te combineren met een dikke trui. Veel mannen gebruiken de trackpants als travelpants, ze zitten namelijk heerlijk.

 

Travelpants

Onze Trackpants worden in de volksmond ook nog wel eens Travelpants genoemd door het hoge draagcomfort. De Travelplants (of reisbroeken) is een manier om ervoor te zorgen dat je je zo comfortabel mogelijk voelt in het vliegtuig en je er gelijk modieus bij loopt wanneer je landt. Omdat onze travelpants erg licht zijn en weinig ruimte in beslag nemen, is het ook de ideale broek om mee te nemen in je handbagage. Kenmerken van de perfecte travelpants zijn de rekbare, sneldrogende stof en het feit dat ze niet snel slijten. Zwarte travelpants kunnen gecombineerd worden met bijna elke kleur shirt of polo. Vandaar dat onze travelpants in de kleur zwart komen.