• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Spijkerbroeken

De exclusieve spijkerbroeken van Atelier Noterman zijn voor het hogere segment. De pasvorm van de jeans is altijd hetzelfde. Duurzaam gemaakt met 80% minder water en chemicals.
Kleur

 

Hoewel een spijkerbroek zelf misschien niet snel de aandacht trekt, is het belangrijk dat hij wel goed is. Als je een spijkerbroek verkeerd draagt – bijvoorbeeld te ruim - dan val jij toch “uit de maat”. Lees hieronder meer over de ideale spijkerbroek.

 

Pasvorm van heren jeans

De zoektocht naar de perfecte jeans kan soms wel even duren. Sommige passen perfect in de bovenbenen, maar voelen dan weer te strak rond je kont. Sommige zitten zo comfortabel dat je ze de hele dag wilt dragen, maar zijn een beetje te verouderd om naar je werk te dragen.

Wij hebben de perfecte spijkerbroek voor jou geselecteerd. De Atelier Noterman Jeans. Met een vleugje stretch zit deze jeans namelijk heerlijk, en is die van volwaardige kwaliteit om naar je werk te dragen. De pasvorm van elke soort Atelier Noterman broek is identiek, dus al zit de ene spijkerbroek goed, dan kun je hem blind in een andere kleur bestellen.

 

Stretch spijkerbroek

Er is bijna niets zo klassiek, tijdloos en smaakvol als een goede spijkerbroek. Al generaties lang en tussen alle modetrends door blijft de spijkerbroek de meest gedragen broek in de hele wereld. Het enige wat anders is geworden is dat mannen steeds vaker van de stijve spijkerbroek af willen. Er is steeds meer behoefte aan een lichter, flexibelere spijkerbroek met stretch.

Dankzij een aantal innovatieve verbeteringen in de textieltechnologie in het afgelopen decennium zijn bedrijven begonnen rekbare, lichte materialen zoals elastaan (en polyurethaan) in hun productiemethoden te verwerken. Ook Atelier Noterman ging hierin mee en heeft een hoog percentage elastomultiester in zijn denim broeken aangebracht. Vandaag de dag is "stretch denim" het geen dat je echt wilt dragen. Zo zie je er gekleed uit, maar zit jij toch heerlijk en ben je beweeglijk in je spijkerbroek.

Duurzame spijkerbroek

De rekbare jeans van Atelier Noterman hebben naast een goede pasvorm en een hoge draagcomfort, ook nog een oog op duurzaamheid. Het Belgische familiebedrijf bestaat al meer dan 70 jaar en is gepassioneerd in het maken van de beste jeans. Bij Atelier Noterman wordt er altijd gekozen voor een duurzame, familiaire en langdurige samenwerking. De duurzame stoffen die gebruikt worden voor de jeans van Atelier Noterman worden zorgvuldig uitgekozen.

Deze stof wordt ook wel Detox Denim genoemd. Hier wordt de polyvinylalcohol vervangen door een biologisch afbreekbare variant, Chitosan. Deze stof wordt vervaardigd uit het skelet van schaaldieren. Chitosan is 100% natuurlijk en niet giftig. Door deze methode worden de jeans van Atelier Noterman geproduceerd met vele malen minder water en energie.