• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Broeken

Vind hier onze spijkerbroeken van Atelier Noterman en de ademende trackpants van Mr. & Mrs. Punto.
Kleur

Atelier Noterman broeken

Onze spijkerbroeken zijn gemaakt door Atelier Noterman. Bij Atelier Noterman ligt de nadruk op de productieketen van hun broeken. Het is namelijk belangrijk dat iedereen die aan de broek werkt, goede werkomstandigheden heeft en een eerlijk salaris verdient. Het Belgische familiebedrijf bestaat al meer dan 70 jaar en is gepassioneerd in het maken van de beste jeans. Bij Atelier Noterman wordt er altijd gekozen voor een duurzame, familiaire en langdurige samenwerking. De duurzame stoffen die gebruikt worden voor de jeans van Atelier Noterman worden zorgvuldig uitgekozen.

Duurzame spijkerbroeken

Veel jeans worden er milieuonvriendelijk geproduceerd en daarom staan jeans bekend als één van de grootste vervuilers van mode-industrie. De jeans van Atelier Noterman worden milieuvriendelijk geproduceerd, zo wil Atelier Noterman bijdragen aan een eerlijker en schonere productie. 

Productie van de spijkerbroeken

De spijkerbroeken van Atelier Noterman worden geproduceerd in Portugal, dit is belangrijk voor Atelier Noterman. Want doordat ze de jeans in Europa produceren blijven zij grip houden op de werkomstandigheden

Pasvorm van de broeken

De pasvorm van de broeken van Atelier Noterman is altijd hetzelfde. Dat maakt dat de jeans altijd passen wanneer je de goede maat gevonden heeft. Dit is volgens Noterman dé basis voor een goed zittende jeans.

Stretch spijkerbroeken

Alle broeken van Atelier Noterman zijn voorzien van een hoog percentage elastomultiester. Hierdoor rekken de jeans goed met het lichaam mee. Dit zorgt er ook voor dat de broeken niet uitrekken tijdens het dragen maar gewoon teruggaan naar hun originele vorm. Bovendien hebben de broeken een hoog afwerkingsniveau, dit is goed terug te zien in de contrast stitching, hoogwaardige etiketten, de ‘fake’ knoopsluiting en de extra versteviging aan de binnenzijde van alle jeans van Atelier Noterman.

Trackpants broeken voor heren

De trackpants zijn gemaakt van Punta di Roma. Dit is een stof die ademt en pult, maar niet kreukt. De broeken zijn zowel geschikt voor heren als dames. Trackpants zijn bij verscheidene gelegenheden te dragen, creëer een business/casual look met een nette gymp. Ook thuis op de bank, in het bos of in het vliegtuig komt de trackpants van pas. Een super comfortabele outfit creëer je bijvoorbeeld door de trackpants te combineren met een dikke trui. Veel mannen gebruiken de trackpants als travelpants, ze zitten namelijk heerlijk.