• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cutter & Buck

Merken
Kleur
Stijl

Cutter & Buck polo's, truien, vesten, jassen en shirts voor zowel dames als heren zijn online bij ons per stuk te bestellen. 
Het nummer 1 kleding merk voor golfers. 

Cutter & Buck collectie

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het merk Cutter & Buck. De herencollectie van Strijkvrij bestaat uit Cutter & Buck Truien, Pullovers, Vesten, Golf Polo's, Zomerjassen en T-shirts. Ook dames kunnen Cutter & Buck kleding online bestellen bij Strijkvrij bestellen. Zo hebben wij Dames pullovers, Truien, Golf polo's, C&B zomerjassen en T-shirts voor haar.     

Vrijetijdskleding voor het Golfen

In 1989 is Cutter & Buck opgericht uit een passie voor golf en de liefde voor het buitenleven. Door de steeds veranderende weersomstandigheden op de golfbaan is er met ieder artikel uit de collectie rekening gehouden met de elementen van de natuur. De lifestyle-collectie geeft op een speelse manier een draai aan de klassiek georiënteerde artikelen. De Cutter & Buck kleding wordt daarom ook veel gedragen op de golfbaan. Het heeft een stijlvolle look, maar geeft toch de bewegingsvrijheid die je tijdens het golfen nodig hebt. Het nummer 1 kledingmerk voor golfers.